Inredningen

 

Vår inredning består av en blandning av antika och nya möbler, alla med vårt egna unika Condeco-uttryck. Vi köper stor del av våra möbler på auktion, hos antikhandlare och från privatpersoner och många av dem klär vi med tvättade och iordninggjorda Kelimmattor. Kelimmattorna är 60-70 år gamla och kommer ursprungligen från Iran. En stor del av de möbler som är nytillverkade görs hos vår lilla möbelfabrik i Göteborg, som producerar och klär om möbler med stor hantverksskicklighet.

 

 

 Våra glaslampor och kristallkronor är vår egen design och tillverkas på ett glasbruk i Småland. Våra fina tyglampor har vi tillverkat av våra egna kaffesäckar och teglet i de vackra tegelväggarna kommer från en gammal kyrka i Skåne. Alla Condeco har sina egen charm och du hittar unika detaljer i alla våra lokaler.

 

En liten försmak får du här på hemsidan samt på vår facebooksida , men bäst gör sig så klart inredningen  i verkligheten.  Kom gärna förbi och kika!

 

Är du intresserad av att ha din egen Condeco-fåtölj hemma? Vi säljer vår egendesignade fåtölj ”Peacock” till privatpersoner. Kontakta info@condeco.com för mer information.